Social-profitsalon Roeselare

donderdag, 10 oktober, 2019 - 10:00 to 14:00
Spanjestraat 141
8800 Roeselare
België

Op het social-profitsalon ontmoeten werkzoekenden met een migratieachtergrond organisaties die op zoek zijn naar multicultureel talent. 

Wil je weten hoe je aan de slag kan in de social-profitsector?

Kom dan op 10 oktober naar het social-profitsalon in Roeselare. Dat is dé plek waar jij lokale organisaties, scholen en werkgevers kan ontmoeten uit de gezondheidszorg, de socioculturele sector en de welzijnssector.

  • Weet je nog niet of een job in de social profit iets voor jou is? Op het social-profitsalon vind je info over de sector, beroepen, diploma’s, kan je een kijkstage (inleefmoment) aanvragen of je talenten testen.
  • Zoek je werk in de sector? Werkgevers vertellen je alles over hun vacatures en (kijk)stages of vrijwilligerswerk in hun organisatie.
  • Heb je nog geen diploma? Scholen geven je informatie over opleidingen naar werk in de social-profitsector.

Deur open van 10:00 tot 14:00

Adres: Spanjestraat 141, 8800 Roeselare

Kom je met een groep? Maak dan zeker een afspraak via sj@vivosocialprofit.org . De groepen kunnen zowel in de voormiddag als in de namiddag komen en krijgen wat extra uitleg en een rondleiding. 

 

Weke organisaties ontmoet je op het salon?

Onderwijs:

Werkgevers:

Andere organisaties:

 

 

Zelf promotie maken 

PDF icon AffichePDF icon FlyerPDF icon Programma

Op het social-profitsalon Roeselare stonden lokale organisaties uit de social profit die in de kracht van diversiteit geloven. Ze ontmoetten er werkzoekenden met een migratieachtergrond en toonden hen de weg naar een job of opleiding richting social profit.