Social-profitsalon Mechelen

dinsdag, 26 november, 2019 - 10:00 to 15:00
Van Beethovenstraat 8-10
2800 Mechelen
België

Op het social-profitsalon ontmoeten werkzoekenden met een migratieachtergrond organisaties die op zoek zijn naar multicultureel talent. 

Wil je weten hoe je aan de slag kan in de social-profitsector?

Kom dan op 26 november naar het social-profitsalon in MechelenDat is dé plek waar jij lokale organisaties, scholen en werkgevers kan ontmoeten uit de gezondheidszorg, de socioculturele sector en de welzijnssector.

  • Weet je nog niet of een job in de social profit iets voor jou is? Op het social-profitsalon vind je info over de sector, beroepen, diploma’s, kan je een kijkstage (inleefmoment) aanvragen of je talenten testen.
  • Zoek je werk in de sector? Werkgevers vertellen je alles over hun vacatures en (kijk)stages of vrijwilligerswerk in hun organisatie.
  • Heb je nog geen diploma? Scholen geven je informatie over opleidingen naar werk in de social-profitsector.

Van 10:00 tot 15:00

Adres: Congrescentrum Lamot, Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen, zaal Scala. 

Kom je met de groep? Maak dan zeker een afspraak via Katleen.Schueremans@vivosocialprofit.org. De groepen krijgen wat extra uitleg en een rondleiding. 

Welke organisaties ontmoet je op het salon?

Onderwijs:

Werkgevers:

Andere:

Binnenkort vind je hier meer deelnemende organisaties.

 

Zelf promotie maken 

PDF icon AffichePDF icon FlyerPDF icon Programma

Op het social-profitsalon Mechelen stonden 24 standhouders die in de kracht van diversiteit geloven. Ze ontmoetten er 260 werkzoekenden met een migratieachtergrond en toonden hen de weg naar een job of opleiding richting social profit.