Social-profitsalon Kortrijk

dinsdag, 23 oktober, 2018 - 10:00 to 13:00
Nelson Mandelaplein 17
8500 Kortrijk
België

Wil je weten hoe je aan de slag kan in de social-profitsector?

Kom dan dinsdag 23 oktober naar het social-profitsalon in Kortrijk. Dat is dé plek waar jij lokale organisaties, scholen en werkgevers kan ontmoeten uit de gezondheidszorg, de socioculturele sector en de welzijnssector.

  • Weet je nog niet of een job in de social profit iets voor jou is? Op het social-profitsalon vind je info over de sector, beroepen, diploma’s, kan je een kijkstage (inleefmoment) aanvragen of je talenten testen.
  • Zoek je werk in de sector? Werkgevers vertellen je alles over hun vacatures en (kijk)stages of vrijwilligerswerk in hun organisatie.
  • Heb je nog geen diploma? Scholen geven je informatie over opleidingen naar werk in de social-profitsector.

Deur open van 10:00 tot 13:00
Adres: Jeugdcentrum Tranzit, Nelson Mandelaplein 17, 8500 Kortrijk. 

Kom je met een groep, bijvoorbeeld studenten Nederlands? Laat dit dan weten aan Larisa(link stuurt een e-mail). Zij bekijkt wanneer jullie het best langskomen en hoe ze jullie de juiste info kan geven.

Organisaties

Met dank aan de stad Kortrijk

Afbeeldingsresultaat voor stad kortrijk

 

Zelf promotie maken 

PDF icon FlyerImage icon AffichePDF icon Programma

Ook in Kortrijk brachten we de social-profitsector naar de werkzoekenden met een migratieachtergrond toe. Het social-profitsalon in Kortrijk was voorlopig het laatste in deze eerste reeks, maar we nemen nog geen afscheid. Benieuwd naar het vervolg? Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/IederTalentTelt.be/