Social-profitsalon Antwerpen

maandag, 20 mei, 2019 - 10:00 to 15:00
Kievitplein
2018 Antwerpen
België

Op het social-profitsalon ontmoeten werkzoekenden met een migratieachtergrond organisaties die op zoek zijn naar multicultureel talent. 

Wil je weten hoe je aan de slag kan in de social-profitsector?

Kom dan op 20 mei naar het social-profitsalon in AntwerpenDat is dé plek waar jij lokale organisaties, scholen en werkgevers kan ontmoeten uit de gezondheidszorg, de socioculturele sector en de welzijnssector.

  • Weet je nog niet of een job in de social profit iets voor jou is? Op het social-profitsalon vind je info over de sector, beroepen, diploma’s, kan je een kijkstage (inleefmoment) aanvragen of je talenten testen.
  • Zoek je werk in de sector? Werkgevers vertellen je alles over hun vacatures en (kijk)stages of vrijwilligerswerk in hun organisatie.
  • Heb je nog geen diploma? Scholen geven je informatie over opleidingen naar werk in de social-profitsector.

Deur open van 10:00 tot 12:00 en van 12:30 tot 15:00

Adres: Comics Station in het stationshal van het treinstation Antwerpen-Centraal, ingang aan de kant van het Kievitpein. Meer info over bereikbaarheid vind je hier

Welke organisaties ontmoet je op het salon? 

Werkgevers: 

Onderwijs: 

Andere organisaties:

 

Zelf promotie maken 

PDF icon AffichePDF icon FlyerPDF icon Programma

Weer heel wat geïnteresseerden op het Social-Profitsalon! Ze werden op weg gezet naar opleiding, vrijwilligerswerk en tewerkstelling in de social-profitsector.